Over de padelacademy

Experience Padel is in 2022 opgericht door Jesse Breeuwer een groot liefhebber van de sport met als doel de padelsport groter te maken in Nederland. Ben jij ook padelgek of van plan dat te worden dan helpen wij je graag verder!

Padel Academy (127 van 218)
jesse
Wat biedt Experience Padel Academy?

Wij bieden kwalitatieve padeltraining voor ieder niveau maar ook andere activiteiten
zoals padelclinics en bedrijfsuitjes. Onze trainingen richten zich op alle aspecten van de sport, waaronder techniek, tactiek, samenspel en natuurlijk plezier!

Ontstaan van Experience Padel Academy

Experience Padel Academy is in 2022 opgericht door Jesse Breeuwer. Met veel enthousiasme zijn we begonnen met het verzorgen van padeltraining bij de Oudenbossche Tennis Club. Sindsdien is ons trainersteam gegroeid en zijn we inmiddels actief op 3 trainingslocaties in de regio West Brabant. Om de kwaliteit van onze trainingen te waarborgen, trainen we regelmatig met onze trainers om hun ontwikkeling als trainer en als speler te bevorderen. Ons trainersteam zet zich met veel plezier in om onze spelers de beste padelervaring te bieden en de sport verder te ontwikkelen.

Ervaring als speler & trainer

Op 4-jarige leeftijd is Jesse begonnen met tennis. Hij beoefende de sport al op jonge leeftijd vrij intensief. Trainde op jonge leeftijd al 4/5 keer in de week en speelde landelijk toernooien. De Laatste 2 jaar heeft hij hoofdklasse klasse heren op zondag gespeeld bij Smash in Bergen op Zoom en NRT/open toernooien gespeeld op niveau 3. In het jaar 2022 in contact gekomen met de sport padel en hij was gelijk verkocht. Hij speelt momenteel veel P100/P250/P500 ranglijsttoernooien en is momenteel gerankt in de top 50 van de CUPRA KNLTB padel ranglijst.

Voordat Jesse begon met padel trainingen geven had hij 2 jaar ervaring als tennis trainer. Hij is nu anderhalf jaar actief als padel trainer en haalt er veel plezier en energie uit om mensen te enthousiasmeren en mensen progressie te zien maken. Dit heeft ertoe geleid dat hij zijn eigen padel academy is begonnen.